NAJ BO VSAK PES IZJEMEN

Preudarni trenerji z ustreznimi pripomočki za trening so ključ za doseganje optimalnega potenciala vašega psa. Dogtra že več kot 30 let sodeluje s profesionalno industrijo, da bi ustvarila izvrstne, vodilne pripomočke za treniranje z e-ovratnicami, GPS sledenjem in treniranjem z žogico, in s tem podprla pasje lastnike pri vzgajanju vrhunskih psov. Zaupana s strani profesionalnih trenerjev, K-9 častnikov in lovcev, Dogtra izboljšuje vašo trenersko pot z vzdržljivimi vadbenimi produkti, opremljenimi z natančno patentiranim in intuitivnim nadzorom, da bi vam zagotovili kar najboljšo izkušnjo.

Pridružite se nam in skupaj lahko naredimo vsakega psa izjemnega.

Dogtra je ponosni član ECMA (Electronic Collar Manufacturers Association – Združenje proizvajalcev elektronskih ovratnic). Vsa naša proizvodnja je certificirana z ISO 14001 – Environmental Management (Okoljsko upravljanje) in ISO 9001 – Quality Management standards (Kakovostni standardi upravljanja).

GLAVNE ZNAČILNOSTI

STIMULACIJSKE RAVNI

Naš patentirani Exact-stim stimulacijski nadzor ponuja natančno stopnjo popravkov za temperament vsakega psa. Exact-stim vam ponuja široko paleto stimulacije brez preskokov med ravnmi.

SPREJEMNIK / VELIKOST E-OVRATNICE

Naše nizke/srednje izhodne enote imajo zmanjšan sprejemnik, zasnovan za pse, ki so lažji od 5kg. Naše nizke/visoke izhodne enote pa lahko uporabljate pri psih težkih do 10kg.

VODOODPORNOST

Večina Dogtra e-ovratnic je popolnoma nepremočljiva (tako ročni oddajnik kot ovratnica/sprejemnik).*Opomba: iQ ima vodoodporen ročni oddajnik.

TIP BATERIJE / ČAS POLNJENJA

Ni-MH baterije: čas polnjenja 10 ur. Litijeve baterije: 2 uri hitrega polnjenja.

STIMULACIJSKI TIPI: NICK & CONSTANT

Stimulacija Nick je momentalna hitra poživitev, s katero pridobite pozornost vašega psa. Neprekinjena stimulacija je vklopljena tako, da držite gumb navzdol in se uporablja pri zahtevnih treningih ali pri bolj trmastih psih.

STOPNJA STIMULACIJE

Dogtra ponuja dve vrsti stimulacijskih izhodnih enot. Naše nizke/srednje izhodne enote so za pse, ki potrebujejo manjše posege, nizke/visoke izhodne enote pa so za bolj trmaste pse ali zahtevnejše treninge.

DOSEG

Dogtra ponuja celotno linijo e-ovratnic z različnimi dosegi za različne namene: 1 milja (1,5km), ¾ milje (1,2km), ½ milje (800m) in 400 m.

LCD

Večina enot ima LCD zaslon, tako da si lahko ogledate točno stopnjo stimulacije. Zaslon ima hrbtno luč za slabo svetlobo ali nočno uporabo.

NASVETI ZA TRENIRANJE

Ima vaš pes kontrolo nad vašim življenjem? Krade hrano iz pulta, laja brez pravega razloga, vas vleče na sprehodih ter ignorira, ko ga pokličete doma ali na lovski površini?

Če je vaš odgovor »da« na vsaj enega ali celo na vsa od zastavljenih vprašanj je čas, da vzamete stvari v svoje roke s pomočjo Dogtra e-ovratnic. Neglede na vrsto težave v vedenju vašega psa ima Dogtra za vas e-ovratnico, ki bo ustrezala vaši potrebi.

Naš patentiran Exact-stim, s stimulirano kontrolo, ponuja točen nivo korekcije za vsak pasji temperament. Tako imate vso potrebno opremo, da spremenite vedenje vašega psa!